Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

Opel Astra – familiebil og pendlerbil

Den nye Opel Astra er alt det, du kunne ønske dig – og mere til. Med 5 døre, mange hestekræfter, ergonomiske sæder, varme i rat og rummeligt bagagerum passer den perfekt til hele familien og de lange ture. Det er en god bil at køre langt i og er en oplagt pendlerbil.

Bilen er designet, udviklet og produceret i Opels hjemby, Rüsselheim og er derfor lavet i Tyskland. Den er fremstillet med stolthed og præcision og byder på køreglæde, stor sikkerhed og splinternye teknologier.

Vil du have en bil, der både fungerer til arbejde og familien? – på motorveje, i byen og landeveje er Astraen et oplagt valg. Bilen kører langt på literen (18,5 kilometer pr. liter benzin), er i energiklasse A+ og har adaptiv fartpilot. Der er god rummelighed i 5-dørs-bilen, og det er muligt at vælge manuelt eller automatisk gear – alt efter, hvad du foretrækker.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Roskilde og her for Holbæk.

Du kan også kontakte os for mere information, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model til dig.

 

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

Sikkerheden er i top
Opel Astra besidder adaptiv fartpilot med Lane Keep Assist, der gør at den hjælper dig med at holde dig inden for din kørebane, samtidig med at du holder farten. Astraen har også frontkollisionsnødbremse, hvis ikke du når at bremse i hurtigt nok. Bliver du træt, sørger bilen for at minde dig om at holde en pause eller skifte chauffør med træthedsalarm, der aflæser dine øjne. Desuden er der også trafikskiltegenkendelse i bilen.

Unik i alle detaljer
Opel Astra er en sporty og stilsikker bil, der med et muskuløst design skiller sig ud fra mængden.
Udvendigt er bilens ruder på bagi tonede, så børnene roligt kan se film på iPad’en uden at forstyrres af sollys. Bilen besidder ECO LED-lygter og LED-tågelygter, der lyser godt op i selv den tykkeste tåge, og med bilens 16” alufælge i sølv er den stilren, og ergonomisk er den i topklasse.

En behagelig køretur – hele vejen
Det skal være dejligt at køre i bil for alle. Opel Astra har den bedste komfort med sine ergonomiske AGR-forsæder med varme – og der er også varme i rattet til de kolde vintermorgener. Automatisk klimaanlæg er også indbygget, så det altid er dejligt at sidde i bilen lige meget hvilket slags vejr det er udenfor.
Med seks højtalere placeret for og bag i bilen, er lyden i topklasse, hvis der skal synges med på sange eller lyttes til podcasts. Med digitalt cockpit og touch-skærme er det lige til at betjene bilens mange features.

Manuelt eller automatgear?
Opel Astra skal være for alle, og derfor har vi to 5-dørs modeller til dig:
Opel Astra Edition benzinbil med manuel gearkasse, 110 hestekræfter, der kører 18,5 kilometer på literen og er i energiklasse A+.
Du kan også vælge vores Opel Astra Elegance, der besidder en automatisk, 8-trins gearkasse i energiklasse A+, der kører 18,2 på literen, og har hele 130 hestekræfter. Desuden er der nøglefri adgang og start i Elegance-modellen.

Opel Astra plugin-in hybrid – Vinder af ”Golden Steering Wheel 2022”
Du kan også gå den mere klimavenlige og bæredygtige vej med vores fantastiske Opel Astra plug-in hybrid. Bilen er populær og anerkendt blandt almindelige mennesker og eksperter – med god grund.

I 2022 vandt bilen prisen ”The golden steering wheel 2022”, som er en af de mest anerkendte tyske priser for nye bilmodeller.

Valget er dit
Skal det være Dynamite, Sport eller elbil? Hvilken farve? Tryghedsaftale? Du har fri mulighed for at vælge, hvordan din Opel Corsa-model skal være. Vi vil med glæde tale med dig, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring, og du kan også booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Du kan også tjekke alle de forskellige modeller ud på Opels egen (hjemmeside.)

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde
Book prøvetur
Bestil din Opel astra
Se opel astra modeller

FAQ

Opel Astra Elegance er en god benzinbil at køre langt i, da den besidder ergonomisk kvalitet og har god komfort. Den kører også hele 18,2 kilometer på literen. Med 130 hestekræfter og en automatisk 8-trins gearkasse er den let at styre, og sæderne behagelige og kan indstilles efter behov.

Opel Astra koster kun 560kr i grøn ejerafgift, da den befinder sig i energiklasse A+. Den kører tilmed langt på literen, og derfor forurener den mindre og skal tænkes op sjældnere end andre biler.

En god familiebil handler om mange ting: hvor langt en kører på literen, rummelighed og sikkerhed. Opel Astra er god at køre lange distancer i, den har 5 døre og 5 sæder, og samtidig er den topsikret og hjælper chaufføren med den bedst mulige kørsel. Opel Astra en god og populær familiebil, fordi den opfylder alle kravene til en god bil, når man har børn og skal hurtigt fra A til B.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.