Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

Opel Corsa – økonomisk bil i tysk kvalitet

Opel Corsa er det økonomiske valg til den, der vil have en pålidelig bil, har god plads og besidder et tidløst, stilet design.
Køre klimavenligt med Opel Corsa-e, der er et bæredygtigt alternativ til den økonomiske benzinmodel. Opel Corsa-e er 100% elektrisk og har en distance på op til 350 km.

Siden Opel Corsa kom på markedet i 1982, er mere end 12 millioner eksemplarer af modellen blevet solgt. Det er en klassisk bil herhjemme og er kendetegnet ved tysk komfort og kvalitet. Corsaen besidder et dristigt design og køreegenskaber på højt niveau.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Roskilde og her for Holbæk.

Du kan også kontakte os for mere information, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model til dig.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

Det økonomiske valg
Opel Corsa er en økonomisk benzinbil med 75 hestekræfter og manuel gearkasse. Standardmodellen Dynamite kører 18,8 kilometer på literen og har energimærket A. Bilen har 5 sæder og et rummeligt bagagerum, så der er plads til hele familien. Sportsmodellen er også økonomisk og kører 18,1 kilometer på literen og er i energiklasse A+.
Foretrækker du en elbil, kan Opel Corsa også tilbyde det med modellen Opel Corsa-e. Modellen er 100% elektrisk og har en distance på op til 350 km.

Sikkerhed i top
På tværs af alle Corsa-modeller er sikkerheden i top. Med en Active Safety Brake, der automatisk bremser bilen, hvis føreren ikke gør det, eller gør det for langsomt – skulle uheldet været ude.
Med P-sensor bag, er du også altid sikret en god parkering, og med fartpilot er det ingen sag at køre længere distancer, eksempelvis på bilferie, når man snor sig ned ad den tyske Autobahn.

Sans for detaljer
Økonomi og luksus behøver ikke skille os ad, for med en Opel Corsa får man begge dele til en fordelagtig pris. Med varme i forsæderne, 7” touch screen og Apple CarPlay er det nemt og luksuriøst at sætte sig bag rattet og bare køre derudad uden besvær. Det skal være enkelt og nemt at komme fra punkt A til B.

Et designstatement
Opel Corsa er ikke bare en bil, men et designstatement. Den tyske teknik kommer til udtryk i bilens skarpe linjer og iøjnefaldende front. Fra alle vinkler er Corsaen attraktiv og fornem at kigge på.
Interiøret er også luksuriøst, og der er ikke sparet på noget.

Opel Corsa Sport
Med sportsmodellen får du alt det, som du kender ved en Opel Corsa – og lidt mere. Du kan vælge om du vil have manuel eller automatisk 8-trins gearkasse, men de 100 hestekræfter er du garanteret.

Stadig er der dog stort fokus på økonomi og miljø. Bilen er i energiklasse A+ og kører hele 18,1 kilometer på literen.

Oveni alle de features der findes ved Corsa Dynamite, får du også automatisk klimaanlæg, bakkamera, 17” alufælge, panoramaglastag og tag i sort karbon i sportsmodellen.

Kør klimavenligt med Corsa-e
Opel Corsa-e har vundet ”The Golden Steering Wheel 2020” i klassen af minibiler. Bilen er 100% elektrisk og har en rækkevidde på helt op til 350 kilometer uden at oplade batteriet.

Du kan oplade batteriet helt op på 80% på blot 30 minutter, hvilket gør den let og økonomisk til korte såvel som lange distancer.

Opel Corsa-e er det klimavenlige og økonomiske valg til dig, der gerne vil være med til at sænke dit CO2-forbrug samtidig med at du har en pålidelig, økonomisk og pålidelig bil til en pris, der er til at forstå.

Valget er dit
Skal det være Dynamite, Sport eller elbil? Hvilken farve? Tryghedsaftale? Du har fri mulighed for at vælge, hvordan din Opel Corsa-model skal være. Vi vil med glæde tale med dig, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring, og du kan også booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Du kan også tjekke alle de forskellige modeller ud på Opels egen (hjemmeside.)

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde
Book prøvetur
Bestil din Opel Corsa
Se opel corsa modeller

FAQ

Opel Corsa er en billig familiebil, og samtidig er den økonomisk god, da den kører langt på literen og har lave energiafgifter, da den er i energiklasse A. Med 5 sæder og et stort bagagerum, kan den købes for få penge til glæde i mange år frem.

Opel Corsa er en billig bil, da den kan købes for under 200.000 kroner, og samtidig kører den langt på literen, hvilket betyder, at den holder længe på en optankning. Bilen er tilmed en god familiebil, da den har 5 sæder og er rummelig. Der er også god plads i dens bagagerum. Opel Corsa er også billig i energiafgifter, da den er mærket energi A.

Når det gælder benzinbiler, kører Opel Corsa Dynamite helt op til 18,8 kilometer på literen. Det er derfor en økonomisk bil i god, tysk kvalitet.

Med Opel Corsa får du meget for prisen, da den er økonomisk god, kører langt på literen og har plads til alle. Det er tysk kvalitet, når det er bedst, og for under 200.000 kr. kan den fås fra ny af. Når man køber bil, skal man tænke på, hvor længe den skal bruges, og om den skal sælges videre en dag. Opel Corsa er en fornuftig bil at købe til den pris.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.