Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

Opel Crossland –  ergonomisk og rummelig

Opel Crossland er tysk ingeniørkunst i et fantastisk veludført SUV-design. Den opfylder behovet i både den travle hverdag, og til når man skal ud at rejse og opleve verden.

Crossland er en rummelig bil, der sætter fokus på ergonomi og komfort, og dette er gjort i topklasse. Med både for- og bagsæder, der kan justeres i længderetningen, høj sædeposition og god rummelighed, er bilen som en drøm at køre i – og der er plads til alle.

Så leder du efter en rummelig og behagelig familiebil, der er pålidelig, er Opel Crossland en bil for dig. Benzinbilen kan fås med 83, 110 eller 130 hestekræfter alt efter, hvilken model der passer bedst til dig. Den fås også med manuelt 5-trins eller 6-trins gearkasse, eller automatisk 6-trins gearkasse.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel .Tryk her for Roskilde og her for Holbæk.

Du kan også kontakte os for mere information, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model, der egner sig bedst til dig.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

Et af de største bagagerum i sin klasse
Opel Crossland egner sig perfekt til at være familiebil, når der skal være bagage, flyttegrej, IKEA-møbler eller cykler med i bilen. Kabinen kan tilpasses efter dine behov, og der er masser af opbevaringsplads. Bagagerumskapaciteten er på 410 liter, der kan øges til 1.225 liter, hvis nødvendigt. Du skal derfor ikke være bange for at løbe tør for rum, når der skal være plads til familien.

Det skal føles godt at køre bil
Crossland føles både tilpas på vejen og indeni. Ud over ergonomi og rummelighed, kan du også føle dig sikker i bilen. Bilen hjælper dig med genkendelse af fodgængere, nødbremse, Head-Up-Display og 180 graders bakkamera. Du kan altid føle dig sikker og konformtabel, mens du kører – både på de korte og lange ture.

Bragende godt med Crossland Dynamite
Opel Crossland dækker dig godt ind med, hvad der skal være i en god familiebil; bluetooth-integration til din smartphone, Apple CarPlay, fartpilot og læderrat med varme. For 10.000 kroner mere kan du få alt dette og meget mere med Opel Crossland Dynamite. Med 110 hestekræfter, 6-trins gearkasse og AGR-sportsførersæde, der er godkendt til at passe på din ryg, får du hele Crossland-oplevelsen.

Med Dynamite får du også luksus. Active Safe Brake er inkluderet, så bilen bremser, hvis ikke du når det, og bilen sørger også for at alle i bilen er tilpas med automatisk, 2-zonet klimaanlæg.

Bilen er i energiklasse A+ og koster ikke mere bare fordi den kan mere. 600 kr. lyder den grønne ejerafgift på, og med 16,9 kilometer på literen kører du lige så langt ned til sidste dråbe benzin som med standardudgaven af Crossland.

Vil du have komfort hele vejen på vejen, rummelighed og ergonomi i topklasse, er Crossland den oplagte familiebil.

Valget er dit
Skal det være Dynamite, Sport eller elbil? Hvilken farve? Tryghedsaftale? Du har fri mulighed for at vælge, hvordan din Opel Corsa-model skal være. Vi vil med glæde tale med dig, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring, og du kan også booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Du kan også tjekke alle de forskellige modeller ud på Opels egen (hjemmeside.)

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde
Book prøvetur
Bestil din Opel Crossland
Se opel Crossland modeller

FAQ

Opel Crossland er en af de biler med mest bagageplads. Med et bagagerum på 410 liter, der kan øges til 1.225 liter, er Crossland en bil der har plads til at køre på ferie, flytte, fragte store ting og meget mere.

Opel Crosslands ergonomiske, aktive sæder er kvalitetsstemplet af Center for at fremme rygsundhed. Der er op til 16 justeringsmuligheder i sædet, bl.a. justerbart nakkestøtte, elektrisk og justerbare støtte til lænden og lårstøtte. Også bagsæderne kan justeres, så alle sidder behageligt.

Opel Crossland er en ergonomisk og rummelig bil i tysk topkvalitet. Med god plads på alle 5 pladser, justerbare sæder og et 410-liters bagagerum, er der plads til alle familiens behov. Det er endda muligt at tilkøbe endnu mere plads, så man får skydebagsæder og dobbelt bagagerumsbund.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.