Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

Opel Grandland

Den nye Opel Grandland med dieselmotor er kommet til Danmark. Den har med sine mange features og markante design gjort sig vældigt bemærket i sin klasse.

Opel Grandland er en muskuløs SUV-dieselbil med 130 hestekræfter, automatgear og et lavt dieselforbrug (19,2 km på literen).
Designet er innovativt og stilrent, bilen gør både kørslen nem og sjov, og interiøret byder på alt, hvad man kan tænke sig – der er ikke sparet på noget.

Leder du efter en dieselbil, der kører langt på literen, kører som en drøm og har fokus på komfort og ergonomi, er Opel Grandland lige en bil for dig. Den egner sig som en perfekt familiebil, den er oplagt at pendle i, da den er økonomisk god i sit literforbrug, og så er den med sine mange hestekræfter egnet til fart og effektivitet.

Kontakt os for mere information, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dig.

 

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

En oplagt familiebil
Grandland har med sine 5 siddepladser og rummeligt bagagerum plads til hele familien. Bilen egner sig med sit økonomiske dieselforbrug og stærke motor perfekt til lange distancer, så den er en oplagt pendlerbil. Den er også god som bybil og kortere distancer, er let at styre og kører uden besvær. Med adaptiv fartpilot er det så let som en leg at køre i den, og med AGR-støttet forsæde, sidder du også behageligt på alle slags ture. Den løfter derfor køreoplevelsen til nye højder.

Stilrent design
Grandland er en SUV-bil, der har et fornemt eksteriør. Sidepaneler og kofangere er lakeret i bilens farve. Det nederste frontpanel er i blank sort eller sølv, hvilket fremhæver bilens udskæring og farve.
Med 19” alufælge er bilens dæk et flot finish på en moderne og stilsikker SUV-bil.

Topmoderne features, der sørger for en sikker og god kørsel
Grandland besidder mange egenskaber, der sørger for, at sikkerheden er i top. Med automatisk nødbremse advarer bilen dig, hvis afstanden til den forankørende bil bliver for lille. Hvis der er risiko for kollision, klargøres bremsesystemet også automatisk og aktiveres, hvis det bliver nødvendigt.

Med kamera foran og bagi bliver forhindringer og trafik vist på displayet, hvilket gør parkering let som en leg. Bilen besidder også vognbaneassistent, fartassistent og parkeringsassistent.

Ny Grandland plug-in hybrid
Opel forener klima og komfort med plug-in hybrid, der fokuserer på minimal Co2-udledning samtidig med, at det skal være nemt og enkelt at komme fra A til B. Med flere slags køreindstillinger, er du sikret god brændstofsøkonomi, og bilen kan oplades både ude og hjemme.

Med 300 hestekræfter og firehjulstræk er Grandland plug-in hybrid en kraftfuld og klimavenlig bil. Du kan køre 100% elektrisk, og dermed køre helt uden udslip – også på de længere ture.

Det kan også betale sig at køre grønt. Der er lavere beskatning med elektrisk kørsel, lave driftsomkostninger og lave omkostninger i vedligeholdelse.

Hvor lang kan du køre på el? Temperatur, kørestil og hastighed er med til at bestemme, hvor lang en distance du kan køre udelukkende på el. Kører du 80 kilometer i timen på landevej med 20 grader udenfor, kan du køre omtrent 50 kilometer på el. Kører du 110 på motorvejen i 10 graders vejr, kan du køre omkring 39 kilometer.

Læs mere om Opel Grandland plug-in hybrid på Opels egen hjemmeside her og beregn selv distancen.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde
Book prøvetur
Bestil din Opel Grandland
Se opel Grandland modeller

FAQ

Temperatur, kørestil og hastighed er med til at bestemme, hvor lang en distance du kan køre udelukkende på el. Opel Grandland plug-in hybrid kan køre omkring 50 kilometer udelukkende på el, hvis du kører du 80 kilometer i timen på landevej med 20 grader udenfor. Kører du 110 på motorvejen i 10 graders vejr, kan du køre omkring 39 kilometer.

Opel Grandland er en topmoderne SUV-bil, der er kraftig, kører langt på literen og har god plads til hele familien. Den ligger i top på alle parametre, når det gælder om at komme hurtigt fra A til B, have hele familien med og den gør det til en god pris. Med plug-in hybrid modellen er det endnu billigere, da afgifterne på el er lavere end diesel og benzin.

Opel Grandland kører hele 19,2 kilometer på literen. Det er en økonomisk benzinbil, der er let at vedligeholde, og samtidig er en stærk og effektiv.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.