Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

Opel Mokka – et overflødighedshorn af en familiebil

Opel Mokka løfter køreoplevelsen til et helt nyt niveau til en fordelagtig pris. Med sin kraftfulde motor, stilrene design og store fleksibilitet og rummelighed, er det en bil der opfylder alle behov.
Med en kombination af strømlinet design, et fantastisk interiør og de nyeste, højteknologiske motorer, skal du forvente det uventede med Opel Mokka.

Opel Mokka er en kraftfuld bil, der er let og god at køre i. Det er også en fleksibel og rummelig bil og har plads til hele familien og bagage. Desuden er det også en bil, der har sikkerhed som førsteprioritet. Med blandt andet 6 airbags, ABS-bremser og ISOFIX-beslag på yderpladserne på bagsædet, sørger bilen for maksimal sikkerhed og tryghed på de korte såvel som lange distancer.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Roskilde og her for Holbæk.

Kontakt os for mere information, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring – vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model til dig og dine behov.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

En sikker familiebil
Der er tænk på sikkerhed i alle aspekter, når det gælder om at føle sig sikker på vejen.
Bilen har blandt andet 180 graders bakkamera og P-sensor bagi. Der medfølger også et reparationssæt til dækkene, skulle uheldet være ude, og bilen har også en dæktryksadvarsel, skulle et eller flere dæk mangle luft.

Bilen indeholder også 6 airbags til de 5 siddepladser, og på bagsædet er der indbygget ISOFIX-beslag, som er 2 små metalbøjler der sidder i bagsædet. De gør det enklere at montere autostole. Alt, du skal gøre, er, at klikke autostolen i beslagene uden at bruge bilens sikkerhedsseler. Det mindsker risikoen for, at du monterer autostolen forkert – og det øger dit barns sikkerhed på køreturen. Der kan monteres 2 autostole i Opel Mokkaen.

Stor variation i features og muligheder
Der er noget til enhver smag og pengepung, når du skal erhverve dig en Opel Mokka. Fælles for alle modeller er, at den er i energiklasse A+, at sikkerheden er i top og køreglæden for bliver.
Opel Mokka fås både som benzin- og dieselbil – og med manuelt eller automatgear.

Opel Mokka Edition+ er en økonomisk benzinbil med 100 hestekræfter, manuel gearkasse med 6 gear, der kører 18,1 km på literen.
Edition+ fås også med automatgear i en 8-trins gearkasse og 130 hestekræfter.
Er du mere til diesel, kan Opel Mokka også fås med dieselmotor. Den har 110 hestekræfter og kører 16,6 km på literen.

Tysk kvalitet og revolutionært design
Mokkaen har et dristigt look og et udfordrende design. Det er et udtryk for en helt ny filosofi indenfor tysk teknik, der en fryd for øjet og for køreoplevelsen, der har fokus på køreglæde og komfort.

Bilen er et overflødighedshorn til dig, der har sans for detaljer og nyder helhedsoplevelsen ved at køre i bil. Ud over alle de praktiske og ergonomiske kvaliteter, har Mokkaen ECO LED-forlygter, LED-baglygter, El-justerbare sidespejle og fjernbetjent centrallås.
Indenfor har bilen aircondition, varme i forsæderne, multifunktionsrat i læder, el-ruder og højdejustering af førersædet – for bare at nævne nogle af alle de features, bilen besidder.
Hvad angår lyd og medier, så har bilen bl.a. Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth smartphoneintegration og Surroundsound med 6 højtalere.

Opel Mokka-e – for en grønnere fremtid
Opel Mokka-e er som mange andre af Opels elbiler blevet hædret med en pris, der anerkender Opels bæredygtige strategier”Bedste Bil under 25.000 euro”.

Med en rækkevidde på 335 kilometer på en opladning og en elmotor på 100 kW/136 hestekræfter, får man ikke mindre bil bare fordi den kører på el. Den er pålidelig, stærk og nydelig at køre, og den oplader hurtigt. På 30 minutter kan den nå op til 80% af en fuld opladning, så derfor kan den sagtens bruge til lange bilture, som pendlerbil og ikke mindst som familiebil på bilferier i ind- og udland.

Læs mere om alle mulighederne for Opel Mokka på Opels egen hjemmeside.

Så hvis du har brug for en familiebil, der har sans for detaljer og et godt finish, er Opel Mokkaen lige noget for dig.

Valget er dit
Skal det være Dynamite, Sport eller elbil? Hvilken farve? Tryghedsaftale? Du har fri mulighed for at vælge, hvordan din Opel Corsa-model skal være. Vi vil med glæde tale med dig, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring, og du kan også booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Du kan også tjekke alle de forskellige modeller ud på Opels egen (hjemmeside.)

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde
Book prøvetur
Bestil din Opel Opel Mokka
Se opel Mokka modeller

FAQ

Når det gælder en bils sikkerhed, er der mange aspekter. Først og fremmest har bilen 6 airbags til 5 siddepladser, og har man autostole til små børn, kan de monteres sikrest muligt med ISOFIX-beslag på bagsædet, der er sikrere end at fastspænde stolen med en sele. Bilen har også ABS-bremser og Active Safety Brake, der hjælper dig med at bremse, hvis du ikke når det.

Benzinbilen Opel Mokka er en økonomisk, sikker og fantastisk bil til prisen. Den er billig i grøn ejerafgift og kører langt på literen – hele 18,1 km. Den er rummelig og har plads til hele familien og er god til lange distancer.

ISOFIX-beslag er til montering af autostole på nemmeste og sikreste maner. De besår af 2 metalbøjler, der sidder skjult mellem bagsædet og ryglæn. Det er sikrere at montere autostole med denne metode frem for at gøre det med en almindelig sele. ISOFIX-beslag sikrer også, at montering sker korrekt. Opel Mokka har ISOFIX-beslag, og derfor er det muligt at montere 2 autostole i denne økonomiske familiebil.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.