Hård weekend for Vejlebo på Jyllandsringen

Johnny Vejlebo lykkedes ikke med at få det høje tempo og de gode resultater med fra Copenhagen Historic Grand Prix til denne weekends Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Køreren og bilen fandt aldrig helt hinanden – og det koster på resultatlisten.

– Det har været en skuffende weekend, hvor jeg ikke har kunnet få tingene til at fungere. Jeg kom med fuld optimisme fra løbet i København, og det er lidt som at gå fra en dejlig solskinsdag til tordenvejr om aftenen. I København var bilen og jeg én samlet enhed, og i denne weekend føltes det som om alting strittede imod, uanset hvordan jeg kørte, fortæller Johnny Vejlebo, som efter en frustrerende tidtagning fik foretaget flere ændringer på bilens opsætning:

– Vi prøvede at ændre lidt på opsætningen mellem tidtagningen og første heat; det var en dårlig idé, fandt jeg ud af. Til gengæld følte jeg mig godt hjemme i bilen i andet heat, og farten var også tilbage i bilen, siger Johnny Vejlebo, der kørte sig fra 15. til 12. pladsen i løbet af de femten minutters racerløb.

Normalt er Johnny Vejlebo ganske kvik til at komme ud af startboksen, når de røde lamper slukkes, men i finaleheatet gik starten ikke helt som ønsket.

– Bilen døde helt for mig, så jeg kom ret skidt fra start og var allerede bagud på point inden første sving, fortæller Vejlebo, der senere i løbet havde et kontant møde med en konkurrent:

– Han så mig lidt sent i bakspejlet og lukkede døren, så jeg måtte gå spidst ind i svinget for ikke at tage ham helt af banen, men bilen gik på tværs, så vi endte dør mod dør. Det gav ikke helt overraskende en strafbane – så har jeg også prøvet det, siger Vejlebo, som sluttede løbet på 16. pladsen.

Om fire uger håber Johnny Vejlebo på et stærkt comeback. Her gæster TCR Denmark nemlig Classic Race Aarhus, hvor han kommer til at prøve kræfter med endnu en bybane.

– Det bliver jo en bybane igen, og det siges at den er lige så spændende som den i København, så med den weekend i frisk erindring glæder jeg mig meget til at komme derover at køre, slutter Vejlebo.

Vejlebo Racing

Hård weekend for Vejlebo på Jyllandsringen

Johnny Vejlebo lykkedes ikke med at få det høje tempo og de gode resultater med fra Copenhagen Historic Grand Prix til denne weekends Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Køreren og bilen fandt aldrig helt hinanden – og det koster på resultatlisten.

– Det har været en skuffende weekend, hvor jeg ikke har kunnet få tingene til at fungere. Jeg kom med fuld optimisme fra løbet i København, og det er lidt som at gå fra en dejlig solskinsdag til tordenvejr om aftenen. I København var bilen og jeg én samlet enhed, og i denne weekend føltes det som om alting strittede imod, uanset hvordan jeg kørte, fortæller Johnny Vejlebo, som efter en frustrerende tidtagning fik foretaget flere ændringer på bilens opsætning:

– Vi prøvede at ændre lidt på opsætningen mellem tidtagningen og første heat; det var en dårlig idé, fandt jeg ud af. Til gengæld følte jeg mig godt hjemme i bilen i andet heat, og farten var også tilbage i bilen, siger Johnny Vejlebo, der kørte sig fra 15. til 12. pladsen i løbet af de femten minutters racerløb.

Normalt er Johnny Vejlebo ganske kvik til at komme ud af startboksen, når de røde lamper slukkes, men i finaleheatet gik starten ikke helt som ønsket.

– Bilen døde helt for mig, så jeg kom ret skidt fra start og var allerede bagud på point inden første sving, fortæller Vejlebo, der senere i løbet havde et kontant møde med en konkurrent:

– Han så mig lidt sent i bakspejlet og lukkede døren, så jeg måtte gå spidst ind i svinget for ikke at tage ham helt af banen, men bilen gik på tværs, så vi endte dør mod dør. Det gav ikke helt overraskende en strafbane – så har jeg også prøvet det, siger Vejlebo, som sluttede løbet på 16. pladsen.

Om fire uger håber Johnny Vejlebo på et stærkt comeback. Her gæster TCR Denmark nemlig Classic Race Aarhus, hvor han kommer til at prøve kræfter med endnu en bybane.

– Det bliver jo en bybane igen, og det siges at den er lige så spændende som den i København, så med den weekend i frisk erindring glæder jeg mig meget til at komme derover at køre, slutter Vejlebo.

Vejlebo Racing