Bilforhandler i Holbæk og Roskilde –  Opel og Peugeot

Vejlebo og Larsen er din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde.

Vi er ikke blot bilforhandlere, vi er bilentusiaster. Det betyder også, at vi ikke blot er her for at sælge dig ting – vi gør det, fordi vi brænder for mærkerne, modellerne og ikke mindst folkene, der kører i dem. 

Hos os kan du altid forvente at få kompetent og ærlig rådgivning, når du handler bil eller det, der er mindre. Om det er en spritny familiebil, du er på udkig efter, en brugt bil, som du vil købe eller sælge, eller om du blot skal have bilen til eftersyn, står vi klar med åbne arme – klar til at se på sagerne.

Vi har som bilforhandlere specialiseret os i Opel og Peugeot, der er to klassiske og yderst populære bilmærker i Danmark og resten af Europa. Her taler vi biler, som stort set alle danskere kan være med på – hvad angår pris, pålidelighed og godt håndværk. Det behøver ikke at være kompliceret.

Din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde byder dig velkommen. Har du spørgsmål, brug for sparring eller vil booke en prøvekørsel, kan du kontakte os nedenunder på telefon eller mail. Du kan selvfølgelig også bare møde os i en af vores lokale værksteder. Vi glæder os til at snakke med dig.

Vi er specialiserede og passionerede i Opel og Peugeot

Opel er et af de største bilmærker i Europa. Bilerne er kendetegnet ved tysk kvalitet, der altid har haft et skarpt fokus på at producere moderne og økonomiske biler til en pris, hvor alle kan være med.
Vi er specialiserede i Opel, og vi kender bilerne helt til bunds. Derfor garanterer vi hos Vejlebo og Larsen altid optimal service og hurtig hjælp – og vi sætter en ære i det. For at se nærmere på alle Opels modeller, som vi forhandler, kan du trykke her for Holbæk og her for Roskilde.

Peugeot er et af tidens mest spændende mærker, der er i rivende udvikling. Vi er fortsat imponerede over Peugeots evne til at kombinere klassisk køreglæde og komfort med moderne nytænkning. Hos bilforhandler Vejlebo og Larsen i Holbæk og Roskilde har vi altid haft en forkærlighed og passion for Peugeot, og det deler vi gerne ud af. Hvis du vil se nærmere på Peugeots modeller, kan du komme videre til bilerne her for Holbæk og her for Roskilde.

Mere end 30 års erfaring med biler

Vores historie går mere end 30 år tilbage, da vi i sin tid hed ”Bilhuset Roskilde”. Hurtigt fik virksomheden vokseværk, og vi udvidede med endnu en afdeling i Holbæk, som åbnede i 1999. I lang tid forhandlede vi udelukkende med Peugeot, men i 2020 kom der andre boller på suppen: vi udvidede med Opel, da vi stille og roligt fik øjnene op for det tyske bilmærkes kvaliteter.

Vores mange års historie betyder noget for os, og den er ikke slut endnu. Vi har en stærk tilstedeværelse i vores lokalområde, og vores kunder ved, at de kan regne med os – og vigtigere er, at vi kan regne med dem. Hop med på rejsen sammen med os!

Vi værner om vores kerneværdier

Vores 4 kerneværdier, som vi stolt arbejder ud fra, er: fællesskab, ansvarlighed, troværdighed og relationer. Vi sætter en ære i gode relationer til hinanden og vores kunder. Som bilforhandlere og mennesker er vi af den overbevisning, at vi skal passe på hinanden.
Vi ser altid, at kunden og dens behov ligger i centrum. Ligeså skal vores medarbejdere have det godt. Det giver en særlig stemning af troværdighed og loyalitet, som vi er sikre på, at vores kunder også kan mærke, når de træder ind i en af vores huse og mærker stemningen og bliver en del af fællesskabet.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

 

© Vejlebo & Larsen – Forhandler af Peugeot & Opel

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Opel her
Se opel modeller her

FAQ

Temperatur, kørestil og hastighed er med til at bestemme, hvor lang en distance du kan køre udelukkende på el. Opel Grandland plug-in hybrid kan køre omkring 50 kilometer udelukkende på el, hvis du kører du 80 kilometer i timen på landevej med 20 grader udenfor. Kører du 110 på motorvejen i 10 graders vejr, kan du køre omkring 39 kilometer.

Opel Grandland er en topmoderne SUV-bil, der er kraftig, kører langt på literen og har god plads til hele familien. Den ligger i top på alle parametre, når det gælder om at komme hurtigt fra A til B, have hele familien med og den gør det til en god pris. Med plug-in hybrid modellen er det endnu billigere, da afgifterne på el er lavere end diesel og benzin.

Opel Grandland kører hele 19,2 kilometer på literen. Det er en økonomisk benzinbil, der er let at vedligeholde, og samtidig er en stærk og effektiv.

OPEL SERVICEBOOKER

Book service

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation.
Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Service Care 5+ og Care 10+ er særligt fordelagtige serviceeftersyn tilpasset din bil, som er 5 år eller ældre. Her udskifter vi motorolie og oliefilter, og vi kontrollerer bilens vigtigste dele for eventuelle fejl. På den måde kan vi tilsikre, at din Opel er i god og forsvarlig mekanisk stand, selvom den ikke længere er helt ny. Da vi skræddersyer serviceeftersynet til din bil, betaler du kun for det din Opel har brug for – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Opel Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Opel-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.