Vejlebo & Larsen er din lokale Peugeot og Opel forhandler

Vi sætter en stor ære i at være et lokalt bilhus med tæt tilknytning til lokalområdet. Vi ved, at vi hver dag møder vores kunder rundt omkring i byen. Derfor har vi fra start af haft et stort fokus på altid at yde en god service og en kompetent rådgivning, som vi til hver en tid kan stå på mål for.
Som kunde hos os kan du altid være sikker på at få en ordentlig handel og en ordentlig behandling. Vi ved, hvad vi taler om – og vi kender vores bilmærker ned til den mindste detalje. Derfor er vi også i stand til at vejlede dig i valget af den bedste bil, både privat og til erhverv.

Mød os i Roskilde og Holbæk
Vi har afdelinger i både Roskilde og Holbæk og har gennem årene fået et nært forhold til det område, som de to byer tilsammen dækker over.
Vi prioriterer at passe på vores lokalområde og de aktiviteter, der er en vigtig del af sammenhængskraften. Derfor støtter vi flere lokale foreninger, arrangementer og sportsudøvere, og ønsker i det hele taget at være en aktiv del af området.

Dygtige medarbejdere betyder alt
Kernen i vores bilhuse er vores omkring 50 dygtige og trofaste medarbejdere. Mange af dem har været her i mange år, og er derfor kendte ansigter for vores kunder. De er eksperter på deres område og efteruddanner sig løbende, så de hele tiden er helt ajour med den nyeste viden om bilerne.
Vi har altid gjort meget ud af at passe på vores medarbejdere, så de forsat har lyst til at være en del af os. Vi har fået opbygget en helt særlig kultur, hvor fællesskab står højt i vores bilhuse; et fællesskab, som er smittende over for vores kunder.

Opel og Peugeot i Holbæk og Roskilde