Peugeot E-3008

Peugeot E-3008 er indbegrebet af fremtidens elektriske SUV, designet til miljøbevidste familier, der ikke vil gå på kompromis med stil og komfort. Dens slanke linjer og elegante design fremhæver en ny æra inden for elektrisk mobilitet, mens den imponerende rækkevidde fra 525 km op til 700 km på en enkelt opladning sikrer, at eventyr aldrig er begrænsede af ladestandere.

Indvendigt byder E-3008 på en rummelig kabine med masser af plads til både passagerer og bagage. Det intelligente layout og de mange opbevaringsmuligheder gør den til en drøm for enhver familie på farten. Den avancerede støjisolering sikrer en rolig og afslappende køretur, uanset hvor vejen fører dig hen.

Peugeot har ikke bare tænkt på pladsen; med E-3008 får du også hurtig opladning, som kan bringe dit batteri fra 20% til 80% på blot 30 minutter. Dette betyder, at du hurtigt er klar til næste etape af din rejse, uanset hvor du er.

For dem, hvis højeste prioritet er avanceret teknologi, komfort, og miljøvenlighed, står E-3008 som et oplagt valg. Udstyret med det seneste indenfor elektrisk drivteknologi og luksuriøse detaljer, tilbyder denne SUV en uovertruffen køreoplevelse. Lær mere om alle de innovative funktioner ved at besøge os online.

Besøg vores showroom i Holbæk eller Roskilde, og oplev forskellen med egen hånd.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at booke en prøvekørsel? Vores team står klar til at assistere dig med enhver forespørgsel og guide dig igennem din rejse med Peugeot E-3008. Lad os sammen sætte kurs mod en grønnere fremtid.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Peugeot E-3008 er fremtidens køretøj for familier, der ønsker en økonomisk fordelagtig, miljøvenlig SUV med den nyeste teknologi. Med sit stilrene SUV Fastback design og det revolutionerende Peugeot Panoramic i-Cockpit®, tilbyder E-3008 en enestående køreoplevelse. Modellen præsenterer banebrydende innovationer som avanceret førerassistentsystemer, komfortabel og rummelig kabine med masser af opbevaringsplads, og et effektivt opvarmnings- og kølesystem, der sikrer optimal komfort under kørslen.

  • Op til 700 km rækkevidde
  • Hurtigopladning (80% på ca. 30 min)
  • Avanceret infotainmentsystem
  • Panoramisk soltag
  • PIXEL LED-forlygter
  • Lane-keeping assist
  • Buet HD Panorama skærm 21″
  • Trådløs opladning til smartphones
  • HD-bak kamera

Du kan også tjekke modellen ud på Peugeots egen hjemmeside: https://www.peugeot.dk/modeller/e-3008.html

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 2008
Se Peugeot 2008 modeller

FAQ

Peugeot 2008 er en økonomisk, billig og nem SUV til hele familien. Den kører langt på literen og er billig i grøn ejerafgift. Som elbil kører den op til 341 km på en enkelt opladning, og den starter på en pris, hvor alle kan være med.

Peugeot 2008 er en SUV, der emmer er god plads. Med to forskellige højder i bagagerummet, kan du indstille det, så du får mest ud af det. Der er også mulighed for lav pålæsning i det brede bagagerum, hvor bagsæderne også kan lægges ned for maksimalt rum.

Leder du efter en god SUV-familiebil, er Peugeot 2008 et oplagt valg. Med masser af plads, god brændstofsøkonomi og billig grøn ejerafgift, er den bil, som opfylder alle dine behov til en god pris. Den indeholder en masse lækre features, der hjælper dig med så let en kørsel som muligt.

Peugeot e-2008 kører op til 341 km på en enkelt opladning.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.