Peugeot 2008

Peugeot 2008 er den perfekte SUV til familier, der ofte er på farten og har meget i bagagen. De skarpe linjer og robuste former samles i et stilsikkert design, og en stor frihøjde bidrager til det kraftfulde SUV-udseende.

Peugeot 2008 er en imponerende rummelig SUV-bil med plads til alle på bagsædet. Rundt om i kabinen findes der mange praktiske opbevaringsrum og den effektive støjisolering giver et ekstra løft.

Bagagerummet er bredt og har lav læssekant, så du har let adgang til det. Bunden kan justeres i to højder, hvor den øverste højde er lettest at tilgå, mens den lave giver dig mere plads. Det skal være nemt at fragte store og mange ting i sin egen bil.

2008 kan du få som både benzin-, diesel- og elbil. E-2008 har op til 341 km i rækkevidde på en enkelt opladning.

Hvis din topprioritet er komfort og rummelighed, er 2008 SUV det oplagte valg. Med masser af den nyeste teknologi og detaljer, som der er kælet for, får du en komplet oplevelse i fremtidens SUV. Læs mere om alle bilens features nedenunder.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk og her for Roskilde

Og har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

En SUV, der er til at betale
Peugeot 2008 SUV er en økonomisk, god familiebil, som alle kan være med på. Med alt fra 6-8-trins gearkasse, benzin, diesel og el varier priserne og distancerne, men overordnet set er bilen fordelagtig, hvad angår distance på literen og grøn ejerafgift. Bilen kører eksempelvis 18,2 kilometer på literen med benzinmotor, Manuel 6-trins gearkasse og med 130 hestekræfter. Den er energimærket A+ og den grønne afgift er på blot 600kr. Det gøres ikke billigere og bedre for så meget bil til hele familien. Nu kan alle køre i en SUV.

Peugeot e-2008 er den oplagte el-familiebil
Med en distance på op til 341 km, er distancer ikke noget, som Peugeot e-2008 er bange for. Du kan komme vidt omkring billigere og grønnere, hvis du kører på el. Distancen afhænger selvfølgelig af alt fra vejr til kørestil, men derfor har vi gjort det lettere at køre på strøm med disse tre indstillinger: Eco 90 HK (optimeret rækkevidde, hvis du skal køre langt), Normal 110 HK (bedste kørekomfort til daglig brug) og Sport 136 HK (Hvis der bare skal være fart over feltet).
Det stilrene design, det rummelige bagagerum og de mange fede features hører også med til e-2008.

Vælg Peugeot 2008 med almindeligt gear eller automatgear, i benzin, diesel eller som elbil. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål, brug for sparring eller gerne vil prøvekøre bilen og mærke den selv.

Du kan også tjekke modellen ud på Peugeots egen hjemmeside: https://www.peugeot.dk/modeller/2008.html

Fremtidens SUV
Peugeot 2008 er udstyret med en masse innovative teknologier, der hjælper dig hele vejen, så du blot skal fokusere på at køre bil.
Den er delvist selvkørende med Peugeot Drive Assist Pack, der giver en delvist selvkørende oplevelse.
Med vognbaneplaceringssystem og adaptiv fartpilot med Stop & Go tilpasser bilen automatisk hastigheden, så den passer til bilen foran dig på vejen. Derfor er der altid en sikker bremselængde mellem dig og de andre biler.

Ikke sparet på noget
Stor bil kræver store ambitioner, og det har Peugeot 2008. Med alt fra kompakt rat, 10” HD touchskærm, digital 3D-instrumentgruppe, ergonomiske sæder og meget mere, er det sjovt og fornemt at køre i bilen.
Alle informationer er også lige akkurat i dit synsfelt med den digitale 3D-instrumentgruppe over rattet. De vigtigste informationer som hastighed og sikkerhedsadvarsler vises tilmed som hologrammer, så du hurtigere bliver opmærksom på dem.
2008 SUV fås også med nøglefri start.

Inspirerende og indbydende
De skarpe linjer og robuste former samles i et stilsikkert design. Peugeot 2008 skiller sig også ud af mængden ved at have en dynamisk front med lækkert lyssignatur, 18” alufælge, rudelister i sort højglans og panoramasoltag, der giver en lys kabine. Et stofdækken kan trækkes for soltages, hvis det ønskes.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 2008
Se Peugeot 2008 modeller

FAQ

Peugeot 2008 er en økonomisk, billig og nem SUV til hele familien. Den kører langt på literen og er billig i grøn ejerafgift. Som elbil kører den op til 341 km på en enkelt opladning, og den starter på en pris, hvor alle kan være med.

Peugeot 2008 er en SUV, der emmer er god plads. Med to forskellige højder i bagagerummet, kan du indstille det, så du får mest ud af det. Der er også mulighed for lav pålæsning i det brede bagagerum, hvor bagsæderne også kan lægges ned for maksimalt rum.

Leder du efter en god SUV-familiebil, er Peugeot 2008 et oplagt valg. Med masser af plads, god brændstofsøkonomi og billig grøn ejerafgift, er den bil, som opfylder alle dine behov til en god pris. Den indeholder en masse lækre features, der hjælper dig med så let en kørsel som muligt.

Peugeot e-2008 kører op til 341 km på en enkelt opladning.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.