Peugeot 208

5-dørs bybilen Peugeot 208 er bestselleren i fornyet og forbedret udgave. Om du er til benzin, diesel eller elmotor, opfylder bilen alle familiers behov om en sikker, pålidelig og nem bil, der kan købes for en pris, som alle kan være med på.

Peugeot 208 lyser op på vejene i flotte, stærke farver og et sporty design med rene, dynamiske linjer. Med indvendigt 3D-cockpit er det let som en leg at betjene bilens mange funktioner på den 10” touchskærm. Den digitale skærm foran rattet er placeret i dit synsfelt og viser din rute og farten, du kører, så det er nemt at orientere sig på vejen.

Den økonomiske bil kører også langt på literen. Peugeot 208-e kan også køre op til hele 362 kilometer på en enkelt opladning. Det er derfor ikke bare en pendler-bybil, men også en bil der kan fragte hele familien på tværs af landet nemt, hurtigt og sikkert.

Peugeot 208 er det økonomiske valg til dig, der kører meget og skal have nemt ved det.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk og her for Roskilde.

Har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Pålidelig og økonomisk bybil
Peugeot 208 egner sig til familier, der bare gerne vil frem hurtigt og billigt. Med 5 døre, 5 siddepladser og et rummeligt bagagerum er Peugeot 208 en økonomisk bil, der har plads til det hele. På en enkelt optankning kører benzinmodellen også mindst 18,5 kilometer på literen, og den grønne ejerafgift er lav. Den koster nemlig kun 560kr. Desuden kan du også køre med god samvittighed, da 208-modellen ikke udleder særligt meget Co2 pr. kilometer, det ligger kun på 120g/km.

Gå den grønne omstilling i møde med Peugeot e-208
Det behøver ikke at være dyrt at omstille sig til at køre på el. Kør klimavenligt og billigt med elbilen, som alle kan være med på. Kabinen i Peugeot e-208 er støjsvag og rammer 100kW (136 hestekræfter) fra 0km/t, hvis du kører på maksimal ydelse.
Med et fuldt opladet batteri, kan du også køre helt op til 362 kilometer på en hel opladning, men det afhænger selvfølgelig af hastighed, kørestil, last og andet.

Batteriet har også en garanti på 8 år / 160.000 km for 70% af ladekapaciteten.

Topsikker og hightech
Med Peugeot Drive Assist får du vejstribealarm, skiltegenkendelse og fartpilot, så du altid kan køre sikkert og orientere dig godt i trafikken.
Desuden besidder Peugeot 208, der er en nødvendighed for alle bybiler, nemlig Active Safe Brake, som bremser, når du glemmer det eller ikke når det. Fx, hvis bilen foran bremser pludselig op, eller en fodgænger springer ud foran bilen. Denne funktion gælder op til 85 km/t og er derfor ideel til når man holder i kø på motorvejen eller kører inde i byen, hvor mange ting kan ske.

Du får også Park Assist, der automatisk registrerer en ledig parkeringsplads, og på din befaling kan bilen også parkere selv. Du skal blot sørge for gear, speeder og bremse!

Tre slags køreindstillinger
Du kan køre efter eget behov med disse tre køreindstillinger: Eco 90kh (optimeret rækkevidde), Normal 110HK (bedste kørekomfort til daglig brug) og sport 136KH (hvis du bare gerne vil køre kraftfuldt og have maksimal ydelse).
Der er derfor mange gode grunde til at køre på el, og bilen har de samme fede features, som den originale 208. Dem kan du høre mere om nedenunder

Køb i dag – nemt og sikkert
Peugeot 208 er en pålidelig, nem og økonomisk bybil, der befinder sig i en prisklasse til alle pengepunge. Du kan tilvælge farve, gearkasse (5-trins eller 8-trins), brændstofsmodel og tilkøb af pakker (fx Active pack, giver dig sædevarme, bakkamera og 16” aluminiumsfælge med) på vores hjemmeside.

Du kan også tjekke modellerne ud på Peugeots egen hjemmeside: https://www.peugeot.dk/modeller/208.html

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 208 her
Se Peugeot 208 modeller her

FAQ

Peugeot 208 er en nem og god bybil, der er ideel at pendle i. Den er økonomisk i både pris og brændstof. Dette gælder alle modeller – om den kører på benzin, diesel eller el. Bilen kører mindst 18,5 kilometer på literen, hvis det er en benzinmodel, og hele 24-25 kilometer med en dieselmotor. På en fuld opladning kører Peugeot e-208 op til 362 kilometer, og der er 8 års garanti på batteriet. Den grønne ejerafgift er også lav.

Peugeot 208 er økonomisk og billig, da den ikke koster særligt meget i afgifter. Den befinder sig i energiklasse A+ og har en grøn ejerafgift på kun 560kr.

5-dørs bybilen Peugeot 208 er både økonomisk og har plads til hele familien. Den kører langt på literen og er ideel til at pendle i, men den egner sig også til at køre længere distancer og har god plads til børn og bagage. Bilen er også billig at tanke op, og vælger du den elektriske model, kører den op til 362 kilometer på en enkelt opladning.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID - HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.