Peugeot 3008

Peugeot 3008 fås både med brændstofsmotor og som plug-in hybrid, hvor den kan køre op til 62 kilometer på ren el.

Det lysende design markerer et højdepunkt i SUV-klassens designhistorie, og sammen med de dynamiske linjer, får bilen et stærkt og sportsligt udtryk.

Bilen er bred udenpå og indvendigt og har plads til hele familien. Om du vælger 3008 kørende udelukkende på fossile brændstoffer, eller om du vælger plug-in hybrid-modellen, får du en kraftig og rummelig bil til hele familien. Og det kan betale sig at køre grønt: plug-in hybrid bilen er 4-hjulstrukket, har optimeret vejgreb og rummer hele 225 hestekræfter. Dens grønne afgift er også helt nede på 370kr.

Peugeot 3008 er en familiebil til dig, der vil dominere vejene og have alle med på turen. Læs mere om alle bilens features nedenunder og bliv klogere på fremtidens SUV.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk og her for Roskilde.

Og har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Teknologisk og kraftfuld
Peugeot 3008 er spækket med innovative teknologier, som gør din kørsel nemmere og mere sikkert. Spritnye assistancesystemer af nyeste generation øger komforten og køreglæden. Bilen indeholder bl.a. udvidet skiltegenkendelse, Drive Assist Plus Pack, aktiv fartpilot med Stop & Go-funktion, vejstribealarm og blindvinkelsystem.
Desuden har bilen Night-vision, der med infrarødt kamera kan spotte fodgængere eller dyr op til 200 meter foran bilen ud over forlygternes rækkevidde, som du måske ikke har set. Med et advarselssignal kan du nå at undgå ulykken.

Det grønne alternativ: Peugeot e-3008 er mere kraftfuld og miljøvenlig
Den 4-hjulstrukne Peugeot e-3008 er en magtdemonstration inden for elbiler. Som kraftig SUV møver den sig gennem landskabet med ynde. Lithium-ion batteriets rækkevidde i 100% elektrisk tilstand er op til 62 kilometer, så derfor behøver du visse dage slet ikke tænde for brændstofsmotoren.
Bilen har også flere forskellige køreindstillinger, som du kan vælge alt efter behov:
Elektrisk, der giver dig mulighed for at køre 100% på el med op til 135 km/t.
Hybrid, der veksler mellem elmotor og forbrændingsmotor.
Sport, der veksler mellem el og brændstof for at skabe maksimal effekt.
4WD, der er til for at optimere vejgreb, hvis du skulle køre i sne, sand eller mudder.

Overdådigt interiør
Det er ikke kun udenpå, at bilen kombinerer styrke og intelligens. Også indeni er bilen spækket med den nyeste teknologi, så du har en behagelig tur – hele vejen.
Du får en unik og komfortabel oplevelse med det ergonomiske Peugeot i-Cockpit, der har et kompakt multifunktionsrat og et head-up display, der giver sikkerhed og komfort et ekstra løft.

Bilen har integreret navigation, 10” HD Touchskærm og Focal HI-FI lydstem, der bringer suveræn lydkvalitet til bilen.

Vælg Peugeot 3008 med almindeligt gear eller automatgear, i benzin, diesel eller som plug-in hybrid. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål, brug for sparring eller gerne vil prøvekøre bilen og mærke den selv.

Du kan også tjekke modellen ud på Peugeots egen hjemmeside: https://www.peugeot.dk/modeller/3008.html

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 3008
Se opel Peugeot 3008 modeller

FAQ

Det afhænger af mange forskellige ting såsom kørestil, temperatur, hastighed. Peugeot 3008 kan køre op til 62 kilometer udelukkende på el. Det er meget for en stor bil. Visse dage behøver du slet ikke at tænde for brændstofsmotoren. Det er billigere for dig og bedre for miljøet.

Det kommer an på, hvilken slags motor og gearkasse, som din bil har. Peugeot 3008 plug-in hybrid har hele 225 HK, mens benzin- og dieselmodellerne starter på 110 HK.

Peugeot har mange gode SUV-biler, der både er økonomiske, familievenlige og kraftfulde. Peugeot 3008 er en god SUV-bil, der får dig langt på literen og kan rumme hele familien og en masse bagage. Den er billig i drift, og vælger du plug-in hybrid-modellen, koster den kun 370kr. i grøn ejerafgift.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.