Peugeot 5008 – familiebilen med op til 7 siddepladser

Den kæmpestore SUV med op til 7 modulære sæder er til dig, der skal have plads til det hele. Om det gælder rejser sydpå, store flyttedag, kørsel til sport og meget mere, så har Peugeot 5008 plads til det hele – og lidt mere til.

Mulighederne for indretning i bilen er mange: du kan ændre bilens interiør, så den har alt lige fra 1 til 7 sæder. Kører du derfor alene, er der plads til masser af bagage, hundebure, flyttekasser eller store skabe, og kører I mange, er der plads til mere familie eller venner, da bilen kan have op til hele 7 sæder.

Der er let adgang til bagagerummet takket være bagklappen med håndfri funktion, som du kan åbne ved at bevæge foden foran kofangeren – hvis nu du skulle have hænderne fulde.

Og på trods af sin størrelse, er Peugeot 5008 både manøvredygtig og stille som en topklasse personbil. Den er adræt, præcis og kører formidabelt. Modellen kan fås med benzin- eller dieselmotor og med manuel- og automatgearkasse.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk og her for Roskilde.

Og har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Effektive og kraftfulde motorer
Peugeot 5008 har samme køreegenskaber som en god personbil i topklassen. Du kan få den PureTech benzinmotor eller en BlueHD dieselmotor. Begge starter på 130 hestekræfter og kan nå helt op på hhv. 180 og 177 hestekræfter.
Hvad angår gearkassen, kan du både få bilen med manuelgear eller automatgear.

Topsikker bil, der ser ting, før du gør det
Peugeot 5008 har et virvar af censorer, der sidder på bilen og holder øje med alt fra livlige fodgængere til dådyr i vejkanten. På den måde er den på forkant, hvis uheldet skulle ske.
Med automatisk nødbremse, får du alamer, hvis nogen eller noget skulle forvilde sig ud på vejen og med udvidet skiltegenkendelse, får du beskeder, hvis der er overhaling forbudt, fartgrænse ophører og meget mere.
Bilen har også Nightvision, der lokaliserer dyr og andre ting i natten 200 meter ud over forlygternes rækkevidde.
Du bliver også hjulpet med bykørsel med manøvre og parkeringshjælpesystemer.

Spækket med teknologi og features, der højner alles køreglæde
Peugeot 5008 er lavet til lange rejser – derfor skal det også være sjovt at være med på den. Bagsæderne er forsynet med to USB-stik, så man kan oplade telefoner, iPads og andre ting under kørslen. Sæderne er desuden AGR-sæder, der har ergonomien i top. Med massage-indstillingen kan du også få spændt lidt op i musklerne.
Desuden har Peugeot 5008 10” touchscreen, Connected Navigation Pack med stemmegenkendelse, trafik i realtid og risikozoner.
Bilen er også forsynet med Focal Hi-Fi system, så der er god og sprød lyd hele vejen rundt.

Mulighederne er mange med Peugeot 5008. Du får meget bil for pengene og endnu større potentiale. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål, brug for sparring eller gerne vil prøvekøre bilen og mærke den selv.

Du kan også tjekke modellen ud på Peugeots egen hjemmeside: https://www.peugeot.dk/modeller/5008.html

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 5008
Se Peugeot 5008 modeller

FAQ

Skal du have plads til det hele, er Peugeot 5008 bilen for dig. Med op til 7 modulerbare sæder, et rummeligt bagagerum, der kan åbnes med et vip med foden og rigeligt med plads indeni, kommer du aldrig til at mange sæder eller plads. Bilen er en fantastisk SUV, der på trods af sin størrelse, kører som en almindelig personbil i topklasse.

Peugeot 5008 har helt op til 7 modulerbare sæder. Du kan justere antallet alt efter behov fra 1-7 sæder, så du både kan transportere mange møbler og mennesker alt efter behov.

Hvis du leder efter en familiebil, der er rummelig, men stadig kan justeres efter behov, er 7-sæders SUV’en Peugeot 5008 bilen for dig. Med 7 modulerbare sæder, er bilen skabt til at have plads. Du kan selv justere antal siddepladser alt efter lige dit behov.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.