Peugeot 308, 308 SW og E-308 SW

Peugeot 308, 308 SW og E-308 SW er kraftfulde og eksklusive biler, der sikrer kørekomfort og effektivitet. Modellerne fås med el-, benzin-, diesel- eller plug-in hybridmotorer. Stationcaren 308 SW tilbyder ekstra bagageplads med sit rummelige og muskuløse design. Begge modeller er udstyret med Peugeots nye logo, der udstråler eksklusivitet, placeret midt på kølergitteret.

De er ideelle familiebiler, økonomiske med lav grøn ejerafgift. Besøg os i dag for en prøvekørsel. Kontakt os for mere information eller for at booke en prøvetur.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk  og her for Roskilde.

Har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Hvad skal du så vælge?
Der er mange mulige kombinationer, hvad angår model, motor, gearkasse og hestekræfter. Det kan derfor være svært at finde hoved og hale i de mange kombinationer.
For at gøre det enkelt, plejer vi at sige, at det handler om bilens formål og brug. Hvor mange skal køre i bilen? Skal den køre kortere distancer, såsom til arbejde og supermarkedet? Skal den bruges som pendlerbil til og fra arbejde? Og skal den helt med på bilferie til Europa? Peugeot 308 er som udgangspunkt en stor bil, der lige meget formålet har plads til masser af bagage – om det så er kufferter, IKEA-kommoder eller indkøbsposer. Med plug-in hybrid kan du med fordel køre frit på el, når du i dagligdagen skal køre kort, men gerne vil udnytte bilens potentiale til sommerferierne. Peugeot 308 SW er som stationcar også en oplagt familiebil til børnefamilier. Det er en kraftig bil, der samtidig er økonomisk, da den kører langt på literen samtidig med, at den er i energiklasse A+. Langsigtet er den derfor økonomisk, praktisk og nem. Peugeot E-308 SW er 100% elektrisk er og det nyeste 2024 skud på stammen.

Du kan også tjekke modellerne ud på Peugeots egen hjemmeside:

308: https://www.peugeot.dk/modeller/308.html

308 SW: https://www.peugeot.dk/modeller/308-sw.html

Den perfekte familiebil
Peugeot 308 har gjort det nemt og sjovt at rejse med hele familien. Med 10” touchskærm er alle funktioner serveret nemt og enkelt på instrumentbrættet, men med tilhørende knapper nedenunder skulle det være at foretrække.
Kabinen i den nye 308 er mere gjort rummelig til dig og resten af familien – især i vores stationcar-version 308 SW, så der både er bredt og langt. Plads på alle led og kanter.

Kraftfuld og pålidelig
Peugeot 308 fås i alle varianter og med alle slags motorer – derfor er der også en model, der passer lige til dig! Benzin- og dieselmodellerne starter på hhv. 110 og 130 hestekræfter, mens plug-in hybriden starter på hele 180. Det elektriske batteri sørger også for, at du har en rækkevidde på 60km udelukkende på el på op til 135 km/t. Det betyder, at du visse dage slet ikke behøver at sætte gang i tanken, når du for eksempel skal til og fra supermarkedet eller sætte børnene af i skole, inden du skal videre på arbejde.

Nyeste teknologi til at hjælpe dig
Peugeot 308 og 308 SW byder på den nyeste teknologi, hvad angår kørekomfort og support. Med head-up instrumenterne, der sidder lige over rettet i dit synsfelt, behøver du slet ikke fjerne blikket fra vejen. Her er du udstyret med fartmåler, GPS og meget andet. Rattet er ligeså udstyret med betjeningskontakter, der gør det muligt at opsætte instrumentgruppens og centerskærmens visningsområde. Det har aldrig været nemmere at køre bil!

Sikkerheden er også øget: Med nyt 180 grader HD bakkamera, 360 graders kamera og udvidet blindvinkelsystem, bliver du hjulpet godt med at undgå skader eller uheld. Perfekt til store biler, der fylder lidt mere i længden og bredden og somme tider skal parkere snævre steder.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 308
Se peugeot 308 modeller

FAQ

Peugeot 308 SW er en formidabel stationcar, der har god brændstofsøkonomi og billig grøn ejerafgift. Den kører langt på literen som både benzin- og dieselbil og som plug-in hybrid kører den op til 60km udelukkende på el, hvilket betyder, at du på visse dage slet ikke behøver at tænde for brændstofsmotoren. Desuden findes den i en 100% elektrisk udgave, med fornavnet “E”. Dermed hedder udgaven Peugeot E-308 SW og kører op til 409 km på en opladning (WLTP).

Hvad angår forbrug og afgifter, er Peugeot 308 SW en god bil, der ikke koster meget i pris og som er økonomisk god. Det er en bil i mellemklasse, som man får mange gode med. Den kører langt på literen, har lav grøn ejerafgift og som hybridbil kører den op til 60km udelukkende på el. Vælger du den elektriske udgave, E-308 SW, får du virkelig glæde af besparelsen pr. kørte kilometer.

Bilen har 5 døre og 5 siddepladser. Der er endnu mere plads i stationcar-modellen 308 SW med højere og bredere bagagerum.

Peugeot 308 er en økonomisk bil, der har god brændstofsøkonomi og god distance på el, hvis det er en hybridbil. Den kører langt på literen og koster kun 600kr i grøn ejerafgift.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.