Peugeot 508 og 508 SW – fremragende på motorvejen

På lande- og motorvej er Peugeot 508 og 508 SW en af de bedste biler i klassen. Bilen er til dig, der kører langt og gerne vil have nemt ved det. Dens sportslige udtryk giver sig også til kende, når den får lov til at udfolde sig på de længere distancer. Der er en herlig tyngde i styret og bilens retningsstabilitet gør det let som en leg at sidde bag rattet.
Bilen hjælper dig også godt gennem trafikken med vejbaneassistent, avanceret nødbremse og cyklist og fodgængergenkendelse – og meget mere!

Den stilsikre, sportslige Peugeot 508 fås både med brændstofsmotorer og som plug-in hybrid. Designet er stilsikkert og elegant, og køreoplevelsen i den lave, sportslige bil er i højeste klasse. Vælger du plug-in hybrid, kan du køre helt op til 54 km udelukkende på el. 52 km i SW’en.

Med Peugeot 508 SW får du desuden alt det, som 508’eren byder på – bare med mere plads. Der er højere til loftet for bagsædets passagerer, og bagagerummet er rummeligt med plads til det hele.

Kig ind til os allerede i dag og få en prøvekørsel. Tryk her for Holbæk  og her for Roskilde.

Har du spørgsmål? Brug for sparring? Vil du booke en prøvetur? Kontakt os nedenunder, og så hjælper vi dig hele vejen i mål:

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Frihed til at vælge
Der er mange valgmuligheder til mange forskellige behov. Lige meget hvad er den sportslige Peugeot 508 helt i toppen, hvad angår køreglæde og komfort.
Har du høje børn med lange ben, anbefaler vi 508 SW, så der er højt til loftet og plads til knæene. Desuden vil den ekstra bagageplads komme jer til gode, når der skal fragtes mere end skoletasker og idrætstøj.
Med plug-in hybrid behøver du på dage med kortere ærinder slet ikke at tænde op i brændstofsmotoren, da bilen kan køre de først 52-54 kilometer udelukkende på el – afhængig af modellen.

Vælg Peugeot 508 og 508 SW med almindeligt gear eller automatgear, i benzin, diesel eller plug-in hybrid. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål, brug for sparring eller gerne vil prøvekøre bilen og mærke den selv.

Du kan også tjekke modellerne ud på Peugeots egen hjemmeside:

508: https://www.peugeot.dk/modeller/508.html

508 SW: https://www.peugeot.dk/modeller/508-sw.html

Ergonomi og komfort i højeste klasse
Sæderne i Peugeot 508-modellerne er AGR-certificerede, og kan indstilles efter behov med memory-funktionen. For optimal komfort, kan du også tilvælge multipunkts massagesystem.

Sæderne er desuden polstret i eksklusive materialer for at skabe bedst mulige komfort. Interiøret i 508 GT Pack har som standart imiteret læder og Alcantara og instrumentpanel, dørpanel og centerkonsol er i Zebrano-trælook.

Stilrent design indeni og udenpå
Peugeot 508 vandt Designprisen 2019, som gives for exceptionelt, interessant eller nyskabende design. Og man må sige, at den nye 508’er rummer alle tre kategorier. Udenpå er den lave bil skabt til aerodynamik, linjerne er skarpe og LED-lygterne sætter kronen på værket. Indeni er bilen stilren, nydelig og fantastisk at sidde i.

Dominerer lande- og motorvejene
Peugeot 508 er mere sportslig end 208 og 308’eren. Det viser sig i dens flere hestekræfter og dominans på de længere distancer, hvor den kører som en drøm.
Positionsassistenten er med til at gøre turen til ren og skær nydelse, da den uden at irritere holder dig søger ind mod midten – og kører du over vejstriberne uden at blinke først, fører den dig tilbage igen.

TELEFON:
88 88 67 00 for Holbæk
88 88 67 67 for Roskilde
Du kan også sende os en mail på: info@vejlebolarsen.dk

Book prøvetur
Bestil din Peugeot 508
Se Peugeot 508 modeller her

FAQ

Peugeot 508 er en fremragende bil, der med sit sportslige udseende og motor er en af de bedste biler, hvad angår kørsel på lande- og motorveje. Dens mange hjælpefunktioner hjælper dig med at køre ubesværet, dens brændstofs-forbrug er økonomisk – og så ser den bare drøngodt ud, når alt kommer til alt.

Peugeot 508 vand Designprisen 2019, der som gives for exceptionelt, interessant eller nyskabende design. Og man må sige, at den nye 508’er rummer alle tre kategorier. Bilen er skabt til fart og aerodynamik og er fantastisk at køre langt i. 508 fås også som stationcar i modellen 508 SW, der indeholder samme design som den lave model.

Sæderne i Peugeot 508-modellerne er AGR-certificerede, og kan indstilles efter behov med memory-funktionen. For optimal komfort, kan du også tilvælge multipunkts massagesystem.

Peugeot 508 fås både som lav og høj. 508 SW har højere til loftet med stort og bredt bagagerum. Den kører godt på motorvejene og er god til bilferier. Desuden er den drønhurtig og meget behagelig at sidde i – også i lang tid ad gangen.

SERVICEBOOKER

Book service

LET OG ENKEL ONLINE BOOKING AF VÆRKSTEDBESØG

Nye som gamle biler har behov for et service en gang imellem. Dele på bilen bliver slidt eller kan gå i stykker så det er nødvendigt med en reparation. Med online booking har vi gjort det nemt for dig når det er tid til et besøg på værkstedet.

SERVICE 5+ & 10+

BOOK SERVICE 5+ & 10+

Er din bil mere end henholdsvis 5 eller 10 år gammel, tilbyder vi særligt fordelagtige serviceeftersyn, som er skræddersyet til din ældre Peugeot. Serviceeftersynene indeholder alt det, der skal til for at holde din bil forsvarligt kørende til en ekstra god pris.

VÆRKSTEDSKONTO

OPRET VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du fremover kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

OPRET EN KONTO MED NemID – HURTIGT OG NEMT

Salgsafdeling
Holbæk

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

*Bemærk særlige åbningstider ved events.

Salgsafdeling
Roskilde

ÅBNINGSTIDER*
Mandag-torsdag: 09.00-17.30
Fredag: 09.00-17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00-15.00

*Bemærk særlige åbningstider ved events.